INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Ai inchiria o trotineta electrica pentru deplasarea prin oras? Una dintre cele mai mari firme de inchiriere a trotinetelor face studiu de piata la Lugoj

17 August 2022
Lugoj info.ro -Una dintre cele mai mari firme de inchiriere a trotinetelor face studiu de piata la Lugoj foto: ev.ro

Timp de cateva zile, reprezentantii uneia dintre cele mai importante firme de inchirere a trotinetelor electrice se afla la Lugoj.

Vizita are ca scop intocmirea unui studiu cu privire la deshiderea in orasul nostru, peste cateva luni, a unui centru de inchiriere a trotinetelor electrice. Primele chestionare au fost deja incheiate, in cele mai aglomerate cartiere, reprezentantii firmei incercand sa afle de la lugojeni ce venituri au, daca ar fi dispusi sa inchirieze trotinete electrice si ce distante parcurg zilnic. Firma care efectueaza studiul opereaza deja in mai multe orase din vestul tarii si ar fi dispusa sa aduca la Lugoj, in prima faza, pana la 50 de trotinete, urmand ca numarul acestora sa fie adaptat in functie de necesitati. In marile orase, pretul pentru inchirierea de trotinete electrice este cuprins intre 40 si 70 de bani pe minut.