GYM PELE

Se lanseaza cea de-a treia editie a programului Start-Up Nation!

18 Iulie 2022
Lugoj Info.ro -Se lanseaza cea de-a treia editie a programului Start-Up Nation!

Cea de-a treia editie a programului Start-Up Nation va fi lansata marti, 19 iulie, pe platforma informatica granturi.imm.gov.ro!

service-lugoj

Începand de la ora 10:00, aplicantii, cu profilul, userul si parola generate, vor completa, semna electronic, încarca si transmite forumularul de înscriere. Un aspect important de care beneficiarii programului trebuie sa tina cont, asa cum prevede procedura de implementare, se refera la obligativitatea achizitionarii a doua placute informative. Acestea vor fi plasate astfel:

 - o placuta în interiorul spatiului de la locatia de implementare a proiectului (indoor), în locul cu vizibilitatea cea mai buna pentru vizitatori (receptie, secretariat, loc de asteptare etc);

- o placuta în exteriorul spatiului de la locatia de implementare a proiectului (outdoor), în locul cu vizibilitatea cea mai buna pentru clienti, pe langa spatiul unde se desfasoara activitatea (fatada stradala, intrare în cladire etc).

 Dimensiunea placutelor informative va fi A3, modelul fiind personalizat în functie de Agentia pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului (AIMMAIPE) de care apartine sediul social al beneficiarului, asa cum se arata aici: https://bit.ly/3PSrc1d. În cadrul programului, cererile vor fi finantate în ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute, în urmatoarele conditii:

 

  • Pentru aplicantii care îsi asuma crearea si mentinerea unui singur loc de munca prin intermediul programului: Alocatie Financiara Nerambursabila (AFN) – maximum 100.000 lei/beneficiar, suma care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societatile neplatitoare) aferente proiectului;
  • Pentru aplicantii care îsi asuma crearea si mentinerea a doua locuri de munca prin intermediul programului: Alocatie Financiara Nerambursabila (AFN) – maximum 200.000 lei/beneficiar, suma care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societatile neplatitoare) aferente proiectului.

Pentru anul curent, bugetul alocat schemei de minimis, aprobat prin Legea nr. 317/2021, este de 520.031.000 lei, din care 500.000.000 lei pentru Pilonul I Start-up Nation Romania si 20.031.000 lei pentru Pilonul II Start-up Nation Diaspora. Aplicantii nu vor avea posibilitatea înscrierii pe ambii piloni ai programului.