GYM PELE

Anuntul facut de cel mai important producator de paine din Lugoj. Pretul produselor de panificatie va creste in zilele urmatoare

09 Decembrie 2021
Lugoj Info.ro-Anuntul facut de cel mai important producator de paine din Lugoj foto: Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Cel mai important producator de produse de panificatie din Lugoj si unul dintre cei mai mari din zona de vest a tarii anunta cresterea pretului la paine si la alte produse de panificatie si patiserie.

service-lugoj

Managerul brutariei Ardelean, Adrian Ardelean a declarat pentru Lugoj Info.ro ca este nevoit sa creasca preturile dupa avalansa de scumpiri care a inceput luna trecuta si pare sa nu se mai opreasca. Ardelean sustine ca este printre putinele dati cand este o scumpire pe toata linia si aici plecand de la materia prima si pana la gaz sau curent. “Am sperat sa putem tine pretul la nivelul actual pana de sarbatori. Din pacate nu se poate. Cred ca in cateva zile o sa fim nevoiti sa modificam pretul. Va fi un plus de cel putin 25 %”, a declarat Adrian Ardelean. Managerul celei mai mari brutarii din Lugoj spune ca majorarea preturilor a fost calculata in asa fel incat sa nu fie o povara pentru consumatori si sa nu afecteze in mare masura vanzarile, deci nu se poate discuta de un transfer al scumpirilor catre cumparatori. La Lugoj a explodat in ultimul an consumul de paine congelata adusa din Ungaria si Polonia. Desi nu au anuntat oficial modificari de preturi, brutariile care comercializeaza astfel de produse de panificatie sunt asteptate sa majoreze si ele preturile fiind estimate cresteri de 50-60%.