GYM PELE

Doua saptamani termen pentru inscriere. 755 de posturi sunt disponibile pentru admiterea la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”

28 Iunie 2021
Lugoj Info.ro - 755 de posturi sunt disponibile pentru admiterea la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” foto: Politia Romana

Pana în data de 11 iulie, cei care întrunesc conditiile si criteriile prevazute de legislatia în vigoare se pot înscrie pentru concursul de admitere.

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine si siguranta publica”, domeniul de licenta „Stiinte militare, informatii si ordine publica”:

 -300 de locuri pentru specialitatea politie;

 -70 de locuri pentru specialitatea politie de frontiera;

-60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeasi specializare, forma de învatamant cu frecventa redusa, disponibila agentilor si subofiterilor din institutiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevazute 50 de locuri.

Specializarea „Drept”, domeniul de licenta „Drept”:

 -specialitatea politie, politie de frontiera, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învatamant cu frecventa;

-100 de locuri – învatamant la distanta, care sunt adresate personalului MAI si pentru care se percepe taxa de scolarizare.

-50 de locuri disponibile în cadrul Facultatii de Pompieri, domeniul de licenta „Ingineria Instalatiilor”.

Pentru informatii detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, pot fi consultate pe site-ul MAI. Întregul proces de admitere  va avea loc în perioada iunie – septembrie 2021.