GYM PELE

Cardurile vor fi livrate acasa. Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj incepe distribuirea tichetelor sociale electronice

13 Noiembrie 2020
Lugoj Info.ro -Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj incepe distribuirea tichetelor sociale electronice

Începand de marti, 17 noiembrie 2020, D.A.S.C. Lugoj va demara procedura de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic.

service-lugoj

Tichetele au ca scop sprijinirea persoanelor defavorizate. Prin intermediul acestor tichete, persoanele respective beneficiaza de mese calde, în cadrul  programului operational "Ajutorarea persoanelor defavorizate". Beneficiarii sunt persoane care au împlinit varsta de 75 de ani sau peste aceasta varsta, care au indemnizatia sociala pentru pensionari sau alte drepturi prin lege, cu caracter special, platite prin case teritoriale de pensii, precum si persoane/familii fara adapost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate si familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale. Distribuirea cardurilor - tichete sociale se va efectua la domiciliul beneficiarilor, de catre responsabilul din partea D.A.S.C. Lugoj cu aducerea la îndeplinire a Programului operational "Ajutorarea persoanelor defavorizate", precizeaza Primaria Lugoj intr-un comunicat de presa.