GYM PELE

Nu-ti irosi votul ! Brindusoni, individul care si-a construit campania pe manipulare, acuza presa de manipulare

24 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Brindusoni, individul care si-a construit campania pe manipulare, acuza presa de manipulare foto: Facebook.com

Campania electorala ce sta sa se incheie a fost o oportunitate pentru lugojeni sa afle adevarul despre mai multi candidati.

service-lugoj

Unul dintre candidatii care a incercat sa impresioneze prin tot felul de tertipuri a fost Liviu Brindusoni, care s-a autointitulat cel mai onest si corect politician local. Ajuns consilier independent in 2016, Brindusoni a plecat mai apoi la USR, a revenit independent si acum poate fi regasit in PMP. Despre modul in care Brindusoni a parasit USR nu mai are rost sa discutam insa nu trebuie uitat modul in care a atacat USR in aceasta campanie cand fara nici un argument a sustinut ca a plecat din partid pentru ca nu voia sa fie coleg cu niste hoti. In goana dupa voturi, Brindusoni a inceput in ultimele zile sa poarte si un atac la colegii din presa, pe care i-a acuzat de manipulare. Disperat ca pur si simplu nu conteaza intr-un sondaj de opinie publicat de o televiziune din Timisoara, alaturi de niste personaje controversate din jurul lui, individul care locuieste la Costeiu, a gasit de cuvinta sa se rafuiasca cu ziaristii care au refuzat oferta PMP de publicitate. Asemeni lui Boldea, Brindusoni a ajuns sa se laude singur in articole platite cu bani grei de partid, iar Lugoj Info a refuzat sa presteze servicii pentru un candidat despre care sunt suficiente informatii ca este toxic pentu Lugoj si lugojeni si asta si din cauza faptului ca e sustinut financiar de mai multi oameni de afaceri controversati. Brindusoni a recunoscut public ca in 2016 a candidat desi stia ca nu are nici o sansa la functia de primar. Atunci, acest lucru a fost in avantajul lui Francisc Boldea care si-a asigurat al treilea mandat de primar. Indiferent de opiniile unora sau altora despre Liviu Brindusoni, pmp-istul ramane singurul “patron” de site din Lugoj care a fost condamnat de o instanta de judecata sa stearga un articol si obligat la plata unor daune morale.