GYM PELE

Ofera-le celor dragi un gust inconfundabil. “Cosul cu fructe” iti aduce acasa cel mai bun suc de mere pe care l-ai consumat vreodata

20 Septembrie 2020

“Cosul cu fructe”, o afacere 100 % a unor tineri intreprinzatori, va ofera posibilitatea sa savurati alaturi de cei dragi unul dintre cele mai apreciate sucuri naturale de pe piata.

service-lugoj

Mica fabricuta infiintata in localitatea Jabar produce zilnic, in conditii de siguranta sporite, un suc natural 100% de mere, fara adaos de apa, zahar si conservanti, doar pasteurizat! Inainte sa fie stoarse, merele sunt atent selectionate, iar sucul nu are contact cu aerul fiind ambalat septic prin metoda Bag in Box, cunoscuta si sub numele de “punga in cutie”. Prin aceasta metoda, lichidele isi mentin caracteristicile pentru o perioada mai mare de timp, iar manipularea produsului este mult mai usoara. Pungile sunt prevazute cu supape de evacuare, iar dupa deschidere lichidul poate fi pastrat in stare proaspata timp de aproximativ doua luni datorita supapei robinetului ce permite o inchidere etansa si dupa deschiderea pungilor, deoarece formeaza o bariera in calea oxigenului, prevenind astfel contactul lichidelor cu aerul. Merele folosite la producerea sucului sunt achizitionate din mai multe livezi din zona Banatului. Pretul de achizitie al unei pungi de suc de 3 l este de 17 lei, iar livrarea se face la usa clientului. Comenzi si alte informatii se pot obtine la numarul de telefon: 0722229050.