GYM PELE

Si el vrea votul lugojenilor. Seful de partid al lui Brindusoni ar putea afla luna viitoare daca va fi condamnat pentru coruptie

20 Septembrie 2020

Inalta Curte de Casatie si Justitie a judecat vineri dosarul in care candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis, Cornel Samartinean este acuzat de infractiuni de coruptie.

service-lugoj

Magistratii au decis la acest termen sa admita cererea de schimbare a încadrarii juridice formulata de reprezentantul Ministerului Public si au modificat încadrarea juridica a faptelor retinute în sarcina unui inculpat in acest dosar hotarand sa amane cauza si sa acorde un nou termen la data de 9 octombrie 2020. Samartinean, care acum este seful PMP Timis, este acuzat ca in 2010, in timp ce era director la Aeroportul International Timisoara, ar fi trucat o licitatie, se arata in rechizitorul intocmit de DNA Timisoara. Nu este exclus ca la urmatorul termen din acest dosar, Samartinean, care a aparut in aceasta perioada la mai multe evenimente publice alaturi de Liviu Brindusoni, sa afle daca va fi sau nu condamnat. Samartinean este singurul candidat la presedintia Consiliului Judetean Timis care a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie.