INCHIRIERE HALE LUGOJ

Bedeu si Dobra il sustin la unison pe Liviu Dragnea

25 Iunie 2018
Lugoj Info.ro -Bedeu si Dobra il sutin la unison pe Liviu Dragnea Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Condamnarea pe fond a liderului PSD, Liviu Dragnea, i-a facut pe liderii PSD din teritoriu sa iasa la rampa si sa isi arate loialitatea fata de seful de partid.

In cursul zilei de duminica, PSD Timis a anuntat sustinerea conducerii de la nivel central. Intr-o postare pe pagina filialei judetene, liderii PSD Timis precizeaza ca s-au reunit si au discutat pe marginea evenimentelor din ultima perioada. ”Comitetul Executiv Judetean al PSD Timis s-a reunit la sfarsitul acestei saptamani într-o sedinta de lucru, în care s-au analizat evenimentele care au avut loc în ultimele zile, dar s-au stabilit si o serie de actiuni pe care Organizatia Judeteana Timis a PSD le va desfasura în perioada urmatoare. În urma discutiilor avute de membrii forului de conducere al organizatiei, s-a decis ca PSD Timis sa sustina în continuare echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentala, cat si implementarea programului de guvernare votat de romani în 2016, precum si necesara reforma a justitiei. Au fost discutii libere, colegii mei sustinandu-si punctele de vedere, dar la final concluzia se rezuma într-un singur cuvant: unitate. Cu totii am fost de acord ca implementarea programului de guvernare este prioritara pentru binele tarii. În baza datelor statistice din ultimele luni de zile, Romania a înregistrat crestere economica, iar conditiile de viata ale romanilor au crescut si ele. De asemenea, noi consideram ca acest partid, în întregul sau, trebuie sa functioneze în continuare ca o mare si unita echipa, iar proiectele dezbatute trebuie duse la bun sfarsit, inclusiv reforma justitiei.”, a precizat presedintele interimar al PSD Timis, Calin Dobra.

In cursul zilei de luni, in mediul online a aparut si o declaratie de sustinere a unui grup care s-a plasat de ani de zile in preajma primarului Boldea, ce capuseaza bugetul local si care, la randul lui, si-a anuntat sustinerea fata de Liviu Dragnea. Grupul controlat de un anume Bedeu, care s-a erijat si in seful de campanie al PSD Lugoj la alegerile din 2016, a mai iesit la rampa si anul trecut cand a cerut suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, si  care isi desfasoara ilegal activitatea in cladiri ce apartin administratiei locale pentru care nu platesc nici macar un leu profitand astfel la maxim de relatia privilegiata pe care o au cu Francisc Boldea.