×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/gaz2106
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gaz2106
INCHIRIERE HALE LUGOJ

Imagini incredibile la Lugoj

21 Iunie 2018
Lugoj Info.ro-Imagini incredibile la Lugoj foto : Lugoj Info.ro

Un lugojean a reusit sa surprinda pe toata lumea dupa ce a construit un imobil pe conducta de gaz a unei companii de distributie.

Se intampla pe strada Timisoarei, unde se ridica un spatiu comercial, iar mai multi locuitori, care au depistat minunea, spun ca ceea ce s-a intamplat acolo nu au mai vazut niciodata. Practic, reteaua de distributie a gazelor naturale trece acum prin imobil. Imediat ce au fost sesizati de anomalia constructiei, reprezentantii companiei de distributie a gazelor naturale au mers in teren sa vada cu ochii lor ceea ce oamenii din blocurile invecinate imobilului au semnalat. ”Pentru constructia de la adresa specificata, reprezentantilor Delgaz Grid nu le-a fost solicitat aviz pentru constructie. Reprezentantii nostri, însotiti de angajatii Serviciului Tehnic al Primariei Municipiului Lugoj, s-au deplasat la adresa mentionata. Urmeaza sa analizam în continuare documentele existente si situatia din teren, pentru a evalua masurile care se impun pentru siguranta sistemului de distributie a gazelor naturale.”, au declarat pentru Lugoj Info.ro, reprezentantii E-On Romania. Contactati pentru un punct de vedere, cei din Primaria Lugoj sustin ca e vorba de o neintelegere care va fi remediata in cel mai scurt timp.

{gallery}gaz2106{/gallery}