INCHIRIERE HALE LUGOJ

Copiii din centrele de ocrotire din Timis isi dau intalnire la Lugoj. Doua sute de tineri asteptati la doua competitii care au devenit deja o traditie

03 Octombrie 2017
lugoj info.ro -Copiii din centrele de ocrotire din Timis isi dau intalnire la Lugoj

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis organizeaza în data de 6 octombrie 2017 de la ora 10 cea de a doua editie a memorialului Hubertus Gollnick si a 11-a editie a manifestarii Kinder Fest.

Cele doua evenimente vor fi gazduite de Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Copii Lugoj situat pe Strada Fagetului nr 158. ”Aceste manifestari, devenite deja traditionale pentru institutia noastra, au menirea de a evoca memoria celui care a fost Hubertus Gollnick unul dintre cei mai de seama filantropi ai sistemului de Asistenta Sociala din judetul nostru, precum si de a oferi un prilej de socializare si joaca pentru copii. Evenimentul va reuni peste 200 de copii din mai multe institutii de ocrotire, care vor desfasura activitati sportive si artistice în cadrul unor ateliere tematice.”, a anuntat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.