INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Calatoresti cu trenul si observi ca personalul CFR nu emite bilet in schimbul banilor? CFR Calatori introduce posibilitatea de raportare online a calatoriei frauduloase

08 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro -CFR Calatori introduce posibilitatea de raportare online a calatoriei frauduloase

Calatorii care folosesc trenurile din statia CFR Lugoj, si nu numai, au de acum posibilitatea sa participe la campania "Implica-te! Raporteaza calatoria fara bilet".

Campania are drept scop combaterea calatoriei fara bilet cu si pentru pasagerii nostri care pot lua atitudine semnaland direct situatiile de tolerare sub orice forma a calatoriei fara bilet. Masura face parte din demersul managementului CFR Calatori de îmbunatatire a calitatii calatoriei cu trenul si dubleaza actiunile repetate de control pe trenurile de la nivelul întregii retele feroviare. Sesizarea se poate face pe siteul companiei. ”Meritam cu totii trenuri decente si calatorii de calitate. Schimbarea nu sta într-un salariat sau doar în dorinta si eforturile de schimbare ale managementului CFR. Schimbarea se regaseste în fiecare dintre noi si porneste de la valori individuale si mentalitati, atat in ceea ce priveste obisnuinta de calatorie fara bilet, cat si la nivelul atitudinii civice din societatea romaneasca. Este important sa constientizam ca trebuie sa avem grija de bunurile comune si sa respectam regulile, una dintre ele fiind aceea ca pentru a calatori cu un mijloc de transport în comun trebuie sa avem bilet.”, se arata intr-un comunicat al companiei. CFR Calatori multumeste tuturor pasagerilor care îsi cumpara de fiecare data bilet de tren!