INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Sute de soferi vor fi trasi pe dreapta. Incepe cea mai importanta ancheta desfasurata in ultimii ani pe drumurile nationale din zona Lugoj

09 Iunie 2015
lugojinfo.ro- Incepe cea mai importanta ancheta desfasurata in ultimii ani pe drumurile nationale din zona Lugoj foto :lugojinfo.ro

Mai multi recenzori se vor afla pentru cateva zile pe drumurile nationale care se afla in preajma orasului Lugoj.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca in zilele de 10, 17, 24 iunie si 19 august 2015 va fi organizat un studiu de circulatie numit "Ancheta de circulatie origine - destinatie". Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curentilor de trafic in scopul orientarii investitiilor, alocarea bugetelor si ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Actiunea se va desfasura in puncte determinate prin metode statistice, pe intreaga retea de drumuri nationale din Romania. In aceste puncte vor fi echipe de recenzori si agenti de circulatie care vor invita conducatorii de vehicule pe o banda de rezerva (acostament sau banda I-a) si le vor adresa un set de intrebari, care vor consta in:

·         originea plecarii in cursa (ex.: Bucuresti, Zalau);

·         destinatia cursei (ex.: Suceava, Budapesta);

·         ruta (ex.: Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Deva - Arad - Nadlac);

·         scopul calatoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri);

·         pentru vehicule de transport  marfa: felul marfii;

·         pentru vehicule de pasageri: numarul de pasageri.

 

CNADNR precizeaza ca nu vor fi inregistrate datele referitoare la numarul de inmatriculare al vehiculului, numele conducatorului auto sau alte date de inmatriculare - identificare. Intrebarile vizeaza directiile de deplasare, scopul deplasarii, natura transportului, informatiile solicitate fiind complet anonime. Recenzorii vor purta ecusoane si vor consemna raspunsurile pe formulare tiparite. Fiind vorba despre o actiune de interes public, CNADNR SA roaga conducatorii de vehicule sa colaboreze cu recenzorii astfel incat ancheta sa se desfasoare in conditii optime si intr-un timp cat mai redus.