INCHIRIERE HALE LUGOJ

Ridicam stacheta si ducem fitness-ul la alt nivel in Lugoj! Ofera corpului tau un antrenament special la un pret corect, in salile de fitness de top MAYA GYM FIT!

01 Aprilie 2022

Fitness-ul este un mod de viata care iti intareste starea de sanatate si cea fizica, dar si buna dispozitie, in orice perioada a anului si indiferent de vremea de afara.

Practicate la cele mai inalte standarde, alaturi de cei mai buni profesionisti in domeniu, antrenamentele de fitness care se desfasoara in Sala de Fitness MAYA GYM FIT 2 Lugoj, situata pe strada Tesatorilor din zona Stadion, trec acum la un nivel superior prin abordarea unor noi proceduri si antrenamente, toate incluse in abonamentul Full Fitness Plus Classe. Antrenamentele de grup, la clase, vor fi sustinute sub indrumarea trainer-ului Mihaela Adam, iar in cadrul grupelor de antrenament se poate participa la cursurile de Aerobic Tae bo, Pilates Cycling, TRX Training si in curand Bungee fitness. Antrenamentele de grup, pentru toate clasele de fitness, se desfasoara in spatiile amenajate special pentru toate aceste tipuri de antrenamente de fitness din incinta Salii de Fitness MAYA GYM FIT 2, de pe strada Tesatorilor din zona Stadion. Antrenamentele de grup, la clase, se desfasoara de trei ori pe saptamana in zilele de luni miercuri si joi, dimineata intre orele 8-9 si seara intre orele 19-20. Pretul unui abonament Full Fitness Plus Classe este de 200 lei pentru o luna de zile, perioada in care, pe langa accesul la antrenamentele de grup, la clase, cu Mihaela Adam, beneficiati si de acces liber, atat in sala de fitness MAYA GYM FIT 2, de pe strada Tesatorilor, cat si in sala de fitness MAYA GYM FIT 1, situata pe Splaiul Tineretii din cartierul Cotu Mic, unde puteti efectua diverse antrenamente individuale la cele mai inalte standarde si in cele mai bune conditii de igiena. Pentru mai multe informatii puteti suna la telefon 0721 897 759 si 0722 712 696 sau va puteti adresa direct la receptia salii MAYA GYM FIT 2.