GYM PELE

Tichetele se ridica de la locul unde au fost imunizati. Lugojenii care s-au vaccinat au la dispozitie sase luni pentru a-si ridica tichetele de masa

03 Noiembrie 2021
Lugoj Info.ro -Lugojenii care s-au vaccinat au la dispozitie sase luni pentru a-si ridica tichetele de masa

Ministerul Sanatatii a prelungit termenul de ridicare, de la centrele de vaccinare, a tichetelor de masa acordate pentru persoanele cu schema completa de vaccinare.

service-lugoj

Astfel, daca pana acum termenul era de 60 de zile, acum acest termen este de 6 luni, modificarea fiind facuta printr-un Ordin al ministrului interimar al Sanatatii, Cseke Attila. “Masura a fost luata pentru continuarea activitatii de vaccinare în conditii optime, dar si din cauza aparitiei unor întarzieri în livrarea tichetelor pentru populatie. În luna septembrie 2021, Ministerul Sanatatii a stabilit metodologia de acordare a alocatiei de hrana sub forma tichetelor de masa, persoanelor care se vaccineaza cu schema completa de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Conform acesteia, persoanele care se vaccineaza împotriva COVID-19 cu schema completa beneficiaza de o alocatie de hrana în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masa”, a anuntat Ministerul Sanatatii. Medicii de familie si medicii de la centrul de vaccinare de pe strada Caransebesului distribuie in aceste zile tichete pentru persoanele vaccinate in luna septembrie. Urmeaza ca in saptamanile viitoare suma de bani sa fie suplimentata si sa primeasca tichete si persoanele vaccinate in luna octombrie.