GYM PELE

25 de pozitivi intr-o singura zi. Numarul persoanelor depistate pozitiv cu coronavirus, intr-o crestere ingrijoratoare la Lugoj

21 Septembrie 2021
Lugoj Info.ro-Numarul persoanelor depistate pozitiv cu coronavirus, intr-o crestere ingrijoratoare la Lugoj foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Autoritatile au anuntat o crestere a numarului de infectari cu coronavirus la Lugoj.

Conform Prefecturii Timis, care gestioneaza numarul de cazuri din judet, in cursul zilei de luni au fost diagnosticate cu coronavirus nu mai putin de 25 de persoane. Situatia ii ingrijoreaza pe medici, in conditiile in care in ultimele saptamani numarul cazurilor a crescut la nivel national de la o zi la alta, iar al persoanelor care se prezinta la centrele de vaccinare scade. Probleme sunt raportate si la scolile din oras unde de la o zi la alta profesorii anunta ca elevi sau eleve au fost plasati in izolare dupa ce membri ai familiei au fost infectati. De asemenea, sunt si cazuri in care elevii au fost gasiti bolnavi, iar colegii lor au fost nevoiti sa treaca la orele online. Lugojul avea marti o rata de 2,36 persoane pozitive la mia de locuitori. In zona Lugoj, cea mai mare rata o are comuna Bara unde a fost atins un procent de 6,04 la mia de locuitori.