INCHIRIERE HALE LUGOJ

(VIDEO) Condamnari in prima instanta. Tinerii care au batut un sofer in vara anului trecut, au aflat prima sentinta in dosarul de loviri si alte violente

14 Noiembrie 2022
Lugoj Info.ro -Tinerii care au batut un sofer in vara anului trecut, au aflat prima sentinta in dosarul de loviri si alte violente foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Judecatorii lugojeni au dat prima sentinta in dosarul in care doi tineri au fost trimisi in judecata, pentru loviri si alte violente.

In vara anului trecut, un sofer a fost batut pe o strada din Lugoj, dupa un incident minor in trafic. Cei doi agresori au fost identificati la cateva ore, dupa ce imaginile cu agresiunea au ajuns in presa. Se pare ca tinerii au avut un schimb de replici in sensul giratoriu de pe strada 20 Decembrie, iar agresorii au urmarit victima pana in fata casei, unde i-au aplicat o corectie fizica, ce a fost surprinsa de cateva camere de surpraveghere. Judecatorii lugojeni i-au gasit vinovati pe Alexandru Marian Veche si pe Remus Mihai Ardelean si i-au condamnat la sase luni de inchisoare, cu amanarea pedepsei, aplicand-le un termen de supraveghere de doi ani. Cei doi agresori mai trebuie sa plateasca victimei daune morale in valoare de o mie de euro. Sentinta magistratilor lugojeni nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.