GYM PELE

Prima sentinta in dosarul motociclistului mort in cartierul Cotu Mic. Doi ani si trei luni de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere si putin peste 70.000 de euro insumand daune si cheltuieli

28 Septembrie 2022
Lugoj Info.ro -Prima sentinta in dosarul motociclistului mort in cartierul Cotu Mic foto: Lugoj Info.ro

Judecatoria Lugoj a dat, miercuri, prima sentinta in cazul cumplitului accident petrecut in cartierul Cotu Mic, in urma caruia un motoclist si-a pierdut viata.

service-lugoj

Accidentul a avut loc in aprilie 2020, motociclistul murind dupa doua saptamani in care a luptat pentru viata sa, pe un pat de spital. Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs dupa ce soferul unei masini, nu l-a observat la timp pe motociclist. Impactul a fost unul devastator. Magistratii lugojeni l-au condamnat, miercuri, pe soferul imprudent, la doi ani si trei luni de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa. Barbatul va presta si 80 de zile de munca in folosul comunitatii. Mai multi apropiati ai victimei vor primi din partea unei firme de asigurare aproximativ 300.000 de lei, aceeasi firma fiind obligata sa plateasca 63.721,18 lei catre Spitalul Judetean din Timisoara, cu titlu de cheltuieli de spitalizare. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.