Alerta! Un condamnat a evadat de la punctul de lucru de la Buzias

04 Mai 2022

Toate drumurile din zona Lugojului sunt blocate si se fac cautari dupa ce un condamnat a parasit punctul de lucru de la Buzias ce apartine Penitenciarului Timisoara.

service-lugoj

 „Miercuri, 04.05.2022, în jurul orei 9.50 s-a constatat ca detinutul MOIS GHEORGHE GRIGORE, în varsta de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru savarsirea infractiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, clasificat în regim semideschis, a parasit punctul de lucru interior aflat în cadrul sectiei exterioare Buzias.

În vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice, respectiv: blocarea cailor de acces pe posibilele directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera. Mentionam ca parasirea fara autorizare a locului de detinere este asimilata infractiunii de evadare si se pedepseste conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la sase luni la trei ani”, au anuntat reprezentantii Penitenciarului Timisoara.          

Pentru orice informatie cu privire la persoana în cauza, apelati numarul unic de urgenta 112 sau Penitenciarul Timisoara, la numarul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228