GYM PELE

In cateva zile afla unde isi petrec sarbatorile. O parte dintre lugojeni au fost arestati, altii plasati sub control judiciar

18 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro -O parte dintre lugojeni au fost arestati, altii plasati sub control judiciar foto: DIICOT

Barbatii din Lugoj care au fost ridicati de politisti joi dimineata vor afla in cateva zile daca isi petrec sarbatorile in arest sau acasa cu familia.

service-lugoj

Judecatorii de la Tribunalul Timis au decis vineri arestarea pentru 30 de zile a 14 suspecti printre care si cativa lugojeni. Magistratii ii vor dupa gratii, cel putin pana la jumatatea lunii viitoare, pe DELIU VLAD SERBAN, BALINT STEFAN VALENTIN, RUS DAN ALEXANDRU, COMANICI ANDREI CRISTIAN, PETROVICI BOGDAN, KOVACI ALIN ILIUTA, PIRINGER DAN TIBERIU, PAUL IACOB, HUMENIUC ALEXANDRU, MUNTEAN ALEXANDRU NICOLAE, DANTES EDMOND DIMITRIE, VARGA VASILE GHEORGHE, DRUHORA ADRIAN si WOJTASCHEK RADISLAV OVIDIU. De asemenea, 13 persoane au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile dupa ce si-au petrecut o noapte in arestul IPJ Timis. IGNAT OVIDIU, FOLTUN DANIEL LUCIAN, BULIGA ANDREI RAUL, EPURE IONEL PETRICA, BELITU IONEL ALBERTI, BINDER DENIS SIMOND, DRAGOMIR ALEXANDRU, VOLO REGIS JONATHAN, ISFANESCU COSMIN ION, BOCZ ION CONSTANTIN, FASIE FLORIAN, NEGRU ADRIAN CRISTIAN si RAILEANU GABRIEL CORNEL au fost lasati acasa, insa trebuie sa respecte mai multe reguli stricte. Majoritatea celor arestati au depus apel la decizia luata vineri. Va reamintim ca joi dimineata mai multe perchezitii au avut loc la Lugoj. Anchetatorii au anuntat ca gruparea care actiona la nivelul municipiului Lugoj era specializata în comercializarea de droguri de risc si de mare risc si efectuarea, fara autorizatie, de operatiuni cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv, retinandu-se ca existau conexiuni între aceasta si membrii unui grup infractional organizat care actiona pe raza municipiului Timisoara. Pentru destructurarea celor doua grupari au fost facute 61 de perchezitii. Politistii au anuntat ca au descoperit si ridicat aproximativ 11,8 kilograme de cannabis, 123 de doze de amfetamina, 7 comprimate de ecstasy, 25 de grame de CMC, precum si 35 de grindere, 5 pistoale (3 tip airsoft si doua cu gaze), o pusca (cu alice) cu luneta si munitie aferenta, 41 de telefoane mobile, un laptop, un ceas si sumele de 53.770 de lei si 7.145 de euro.