INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

A ramas la fel de impertinent. Fostul primar al Lugojului a sarit randul si a intrat in fata unor batrani si profesori, la vaccinare

08 Februarie 2021
Lugoj Info.ro -Fostul primar al Lugojului a sarit randul si a intrat in fata unor batrani si profesori, la vaccinare

Fostul primar al Lugojului, Francisc Boldea a ramas neschimbat dupa ce a fost trimis acasa de majoritatea lugojenilor in urma alegerilor locale de anul trecut.

Individul, care in ultimele luni de mandat s-a facut de ras prin deciziile si postarile demne de un cocalar, nu a ezitat sa isi arate aroganta in fata oamenilor de rand, nici la ultima iesire publica. Boldea a ajuns luni, in jurul orei 15, pentru a efectua rapelul la vaccinul anticovid fiind programat al sala sporturilor “Lavinia Milosovici”. In momentul in care fostul primar a ajuns, la sala de sport stateau cuminti la rand mai multi profesori si cativa batrani. Cei care asteptau la rand au avut neplacuta surpriza sa vada cum fostul primar a intrat in zona de triaj sustinand ca are programare la ora 15, facandu-se ca nu stie ca si ceilalti lugojeni erau programati la aceeasi ora. Boldea a intrat si s-a imunizat lasandu-i cu ochii in soare pe oamenii care asteptau sa le vina randul. Toti cei prezenti s-au declarat mahniti de atitudinea fostului primar si spun ca se asteptau ca acesta sa socializeze cu ei, nu sa aiba o atitudine sfidatoare la adresa lor. Avand in vedere comportamentul lipsit de bun simt de care a dat dovada, lugojenii “fentati” cred ca Boldea face acum exact ce trebuie sa faca un om la varsta lui si anume sa stea acasa si sa isi vada de pensie, nu sa conduca un oras.