GYM PELE

(UPDATE) Un barbat s-a impuscat pe o strada din Lugoj

04 August 2019
Lugoj Info.ro -Un barbat s-a impuscat pe o strada din Lugoj foto : Lugoj Info.ro

Un barbat din Lugoj a avut nevoie de ingrijiri medicale, duminica seara, dupa ce a incercat sa se sinucida cu ajutorul unui pistol.

service-lugoj

Incidentul a avut loc pe strada Simion Barnutiu. Un echipaj de la ambulanta si mai multi politisti au ajuns la locul faptei, la cateva minute dupa ce au primit un apel la 112. Din primele cercetari facute de oamenii legii a rezultat ca individul vorbea cu o femeie la telefon cand a dus pistolul la tampla si a apasat pe tragaci. Nu se stie deocamdata ce l-a determinat sa recurga la acest gest. Omul a primit ingrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanta, iar politistii au deschis o ancheta pentru a afla de unde avea barbatul pistolul si daca detinea autorizatie pentru el. Criminalistii au ridicat arma. Barbatul nu a suferit leziuni care sa ii puna viata in pericol.

UPDATE: In urma cercetarilor, barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Din audierile facute de catre politisti a rezultat faptul ca lugojeanul ar fi apasat pe tragaci intr-un moment de neatentie. Barbatul nu detinea un permis de port arma, iar pistolul era unul neletal.