INCHIRIERE HALE LUGOJ

Fetita lovita de masina in fata scolii, chiar sub ochii mamei. Copila a trecut strada in fuga, in fata scolii de pe strada Bucegi

06 Decembrie 2016
lugojinfo.ro -Fetita lovita de masina in fata scolii chiar sub ochii mamei foto: lugojinfo.ro

O fetita, eleva la scoala de arte de pe strada Bucegi din Lugoj, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovita de o masina.

Accidentul s-a petrecut marti seara cand fata iesea de la orele de curs. Mama fetei o astepta peste drum de scoala si, desi femeia a strigat ca micuta sa astepte sa treaca in siguranta, aceasta a fugit spre parinte fiind acrosata de o masina care circula din directia Parcul George Enescu spre Centru. Politistii au anuntat ca fata nu a fost ranita grav, ingrijirile medicale primite din partea personalului de pe ambulanta fiind mai mult pentru a ameliora spaima copilei. Parintii care asteptau copiii sa iasa de la ore spun ca in fata scolii se impune o trecere de pietoni pentru ca, din cauza locurilor putine de parcare, parintii isi pun masinile peste drum de scoala si astfel elevii nu au pe unde sa traverseze strada in siguranta.