INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Ce faceti sambata? Asociatia Scena Muzicala va invita la spectacol

12 Octombrie 2022
Lugoj info.ro -Asociatia Scena Muzicala va invita la spectacol

Asociatia Scena Muzicala va invita sa luati parte, cu mic, cu mare, la un eveniment educational ce are ca tema doua musical-uri celebre – My Fair Lady de Frederick Loewe si Scripcarul de pe acoperis de Jerry Bock.

Spectacolele ii vor avea in prim plan pe artistii Operei Nationale Romane din Timisoara: Gabriella Varvari (mezzosoprana), Cristian Rudic (bariton) si Marius Gosa (bas). Acompaniamentul va fi asigurat de Rares Paltineanu (pian).

„Copiii, dar nu numai, vor avea ocazia sa participe la un act artistic ce-i va introduce intr-o lume fascinanta, ce combina muzica, cu elemente predominant lirice si coregrafia, in cadrul proiectului "Marea Muzica" al Asociatiei Scena Muzicala.

Cele opt arii propuse vor fi interpretate sambata, 15 octombrie, de la ora 12:00, pe scena Teatrului “Traian Grozavescu” din Lugoj. Intrarea este libera. Copiii trebuie sa fie insotiti de un cadru didactic sau de parinti ori bunici.”, au anuntat organizatorii evenimentului.

In program:

Frederick Loewe – My Fair Lady

 Aria Elizei – De-as avea odaita mea... – Gabriella Varvari

 Aria lui Doolittle – Daca ai putin noroc... – Marius Gosa

 Aria lui Higgins – Sunt un om obisnuit ... – Cristian Rudic

 Aria Elizei – Lasa tu, domnul Higgins... - Gabriella Varvari

 Aria Elizei – Pat, pat... - Gabriella Varvari

 Aria lui Doolittle – Iar cand mi-or pune pirostria... - Marius Gosa

 Tertet – In Spania mimoza infloreste - Gabriella Varvari, Cristian Rudic, Marius Gosa

 

Jerry Bock – Scripcarul de pe acoperis

 Aria lui Tevye – Daca as fi bogat... - Marius Gosa

Evenimentul face parte din proiectul Marea Muzica, ce consta intr-o serie de 10 concerte si spectacole de muzica culta, prezentate pe parcursul a 6 luni, pe scena Teatrului „Traian Grozavescu” din Lugoj. Prin acest proiect, ce propune o asociere intre Asociatia Scena Muzicala, Opera Nationala din Timisoara si Filarmonica Banatul, muzica culta de cea mai inalta tinuta ajunge in fata publicului lugojean, oferind oportunitatea deschiderii catre acest gen de muzica si includerea Lugojului pe harta acestor tipuri de manifestari culturale. Selectia de spectacole si concerte a fost facuta cu rigoare si cu aplecare spre satisfacerea intereselor unui public cat mai divers, fiind incluse in program concerte de orchestra, concerte corale, spectacole de opera si concerte educationale.

Asociatia Scena Muzicala are ca obiective promovarea scenei muzicale si artistice independente din regiune, dar si de la nivel national, cresterea impactului culturii si artei in zonele urbane si rurale, organizarea de targuri, festivaluri, spectacole, concursuri, ateliere de lucru si expozitii in domeniile arta si cultura populara, arta si cultura contemporana, educatie si antreprenoriat, inovatie si tehnologie.

 

Proiectul este finantat din bugetul Primariei Municipiului Lugoj. Partener al evenimentului: Opera Nationala Romana din Timisoara.