×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/tudor
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/tudor
GYM PELE

Re-re-reasfaltare. Strada Tudor Vladimirescu din Lugoj a intrat pentru a treia oara in reparatii

18 Mai 2015
lugojinfo.ro - Strada Tudor Vladimirescu din Lugoj a intrat pentru a treia oara in reparatii foto:lugojinfo.ro

Poate a treia oara e cu noroc. Asta spun locuitorii strazii Tudor Vladimirescu dupa ce utilajele unei firme de asfaltari au intrat din nou pe strada lor.

Lugoj Info Online Publicitate

Lucrarile sunt mai exact de plombare, fiind vizate gropile aparute in asfalt chiar dupa ce a fost turnat stratul de asfalt. De cand lucrarea de asfaltare a strazii a fost finalizata, strada Tudor Vladimirescu a mai fost refacuta o data si asta dupa ce asfaltul a cedat in mai multe locuri. Problemele in carosabil au inceput din cauza faptului ca strada nu a fost pregatita inainte sa fie turnat stratul de asfalt. Cele mai mari probleme sunt in partea ce leaga strada Tudor Vladimirescu de Panselelor unde lucrarea de pregatire a asfaltarii a cazut in sarcina Meridian 22 si firmei Pelicanul. Din cauza ca tasarea nu s-a facut corespunzator stratul de asfalt a cedat, mai ales in zonele unde au fost sapate santuri pentru legarea proprietarilor la utilitatile de apa canal. Primaria Lugoj a anuntat ca lucrarea este in garantie, iar toate plombarile se fac fara bani de la bugetul local.

{gallery}tudor{/gallery}