GYM PELE

Masina de facut bani a lui Dobra, insula Cotu-Mic, scoasa la vanzare pentru aproximativ 60.000 de euro. Cine vrea sa o cumpere

21 Iulie 2022
Lugoj Info.ro -Masina de facut bani a lui Dobra, insula Cotu-Mic, scoasa la vanzare pentru aproximativ 60.000 de euro

Una dintre cele mai cunoscute baze de agrement din Lugoj a fost scoasa la vanzare.

service-lugoj

Primaria Lugoj a demarat procedurile pentru achizitia constructiilor de pe insula Cotu Mic. Un expert a stabilit un pret de aproximativ 60.000 de euro, iar fostul primar, Claudiu Buciu, a considerat ca administratia locala trebuie sa achizitioneze acest obiectiv. Buciu a sustinut ca insula trebuie reabilitata si introdusa in circuitul de agrement al orasului. Baza de agrement se afla in proprietatea Meridian 22, societate care este in acest moment in insolventa. Insula Cotu Mic, la fel ca si Meridian 22, a fost in ultimii ani o vaca de muls pentru liderii PSD Lugoj.

Presedintele PSD Lugoj a controlat tot ce misca pe insula si a facut o gramada de bani dupa ce a primit insula in chirie de la colegii de partid care faceau legea in societatea de apa-canal a orasului. Dobra a renuntat la contractul de inchiriere dupa sase ani si asta dupa ce in spatiul public a ajuns informatia ca platea o chirie in bataie de joc, desi avea venituri uriase. Imediat dupa ce Dobra a renuntat la contract pentru a nu-si face probleme in campania electorala ce urma, gasca PSD de la Meridian a pasat insula unui apropiat al lui Dobra si PSD, un individ care a ras in cateva luni cam tot ce inseamna copaci si a distrus cladirile sub motivul unei investitii. Apropiatul lui Dobra a renuntat la randul lui la contract motivand ca materialele de constructii si insula au fost distruse de o inundatie si el nu mai are bani de investitii. Dupa acest episod, baza de agrement a ramas in paragina iar Meridian 22 a recuperat insula care era in posesia unui sindicat condus de liderii PSD Constantin Savu si Gheorghe Barboni si controlat de Badina, Dobra si Boldea. Recunoscut pentru minciunile sale, Dobra a incercat sa dea vina pe Buciu pentru dezastrul de pe insula, seful PSD Lugoj certandu-i pe lugojenii care au avut curajul sa ii reproseze faptul ca platea o chirie de cateva sute de lei si baga in buzunar sume uriase. Consilierii locali vor discuta despre achizitia insulei in sedinta de saptamana viitoare.