INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Proiect ambitios depus in cadrul programului “Anghel Saligny”. Fagetul, Traian Vuia si Fardea, pas important pentru racordarea la gaz

21 Aprilie 2022
Lugoj info.ro - Fagetul, Traian Vuia, Fardea, pas important pentru racordarea la gaz foto: ADID Gaz Timis EST

Viata mai multor locuitori din zona Lugoj – Faget s-ar putea schimba radical dupa ce locuintele le vor fi racordate la gaz.

 Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Distributie Gaz Timis Est a depus, în cadrul programului Anghel Saligny, proiectul:,,ÎNFIINTARE RETELE DE DISTRIBUTIE A GAZELOR NATURALE ÎN UNITATILE ADMINISTRATIV TERITORIALE MEMBRE ÎN CADRUL ASOCIATIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA "DISTRIBUTIE GAZ TIMIS EST", proiect care are ca obiectiv racordarea estului judetului Timis la reteaua de gaze naturale. Daca o parte dintre primari isi doresc extinderea retelor, altii vor ca gazul sa ajunga pentru prima oara la ei in comuna.

 

“ Suntem obligati sa privim cu optimism catre viitor, iar o parte din estul judetului Timis, racordata la reteaua de gaze naturale, înseamna un viitor mai bun pentru locuitorii UAT-urilor, care s-au unit pentru a reusi sa transforme acesta initiativa, din utopie, în realitate. Fiind vorba despre un demers complex, cu orasul Faget si înca 12 comune implicate, a carui valoare depaseste 432 de milioane de lei, faptul ca am reusit sa concretizam aceasta munca, printr-un proiect coerent si fezabil, ne obliga sa multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si au muncit alaturi de noi. Astfel, ne aratam consideratia primarilor, care au dat dovada de profesionalism si implicare, domnului Calin Dobra, care, în calitate de presedinte al Consiliului Judetean Timis, a fost initiatorul si cel care a sprijinit înfiintarea acestor ADI-uri, domnului Alin Nica, actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis, si tuturor colaboratorilor care, într-un fel sau altul, au sprijinit demersul nostru.”, a anuntat directorul executive ADI Gaz Timis Est, Silviu Dumitrescu.

Cele 13 UAT-uri partenere în cadrul ADI Gaz Timis Est sunt: Orasul Faget si comunele - Dumbrava, Traian Vuia, Manastiur, Bethausen, Balint, Bara, Ohaba Lunga, Costeiu, Barna, Fardea, Margina, Curtea, alaturi de Consiliul Judetean Timis.