×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/dj
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/dj
GYM PELE

Un drum de piatra mai putin. Incepe asfaltarea drumului Hezeris –Valea Lunga

15 Mai 2015
lugojinfo.ro - Incepe asfaltarea drumului Hezeris –Valea Lunga foto: lugojinfo.ro

Inca un drum de piatra se va transforma, in cateva saptamani, intr-o sosea. Este vorba de drumul judetean care leaga orasul Lugoj de Valea Lunga.

Lugoj Info Online Publicitate

Asadar, numarul kilometrilor de drumuri judetene asfaltate creste.Vicepresedintele Consiliului Judetean, Calin Dobra, sustine ca drumul era o prioritate, astfel ca in acest moment aproape toate drumurile judetene din zona Lugojului sunt asfaltate. ”Asa cum ne-am propus la inceputul mandatului, incercam sa asfaltam cat mai multe drumuri judetene. Pana acum au fost investite milioane de euro in infrastructura, iar oamenii care locuiesc la sate simt ca ceva s-a schimbat. Am realizat drumul Lugoj-Ohaba Forgaci-Hitias, asfaltam acum Hezeris –Valea Lunga si mai avem cateva proiecte in viitor. S-au facut investitii masive si in cealalta parte de judet si aici vorbim de zona Deta -Sannicolau”, a declarat Dobra pentru lugojinfo.ro. Vicepresedintele CJ Timis sustine ca infrastructura va ramane o prioritate pentru tot judetul nu numai pentru zona Lugoj-Faget, Dobra sustinand ca investitiile in drumuri, canalizare si alimentarea cu apa, sunt cheia spre dezvoltarea zonelor respective.

{gallery}dj{/gallery}