GYM PELE

PSD va pierde administratia si implicit accesul la banii lugojenilor. Florin Dumitru pregateste reconstructia stangii la Lugoj

21 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Florin Dumitru pregateste reconstructia stangii la Lugoj foto : Facebook

Florin Dumitru face apel public la cetatenii Lugojului ca pe 27 septembrie sa voteze partidul lui Victor Ponta, iar dupa alegeri partidele de stanga sa inceapa reconstructia.

service-lugoj

Apelul vine pe fondul a tot mai multor semnale ca PSD Lugoj se va prabusi la alegerile de la sfarsitul acestei saptamani. Francisc Boldea, Petrica Balint, zis Bedeu si fostul ospatar, Nicu Badina si-au aratat inca din startul acestei campanii disperarea, recurgand la atacuri mizerabile asupra candidatilor si a lugojenilor care isi doresc schimbarea. Dumitru sustine ca tabara nemultumitilor din PSD este tot mai mare si le cere acestora sa fie alaturi de Pro Romania. ”Ii invit pe toti lugojenii de stanga sa ni se alature. Dupa alegeri vom reconstrui o aripa de stanga puternica, cu oameni noi care vor lucra doar in folosul lugojenilor si care nu urmaresc numai sa acapareze banul public. Din pacate, PSD nu mai are de oferit nimic si asta se vede in programul propus lugojenilor. Au venit cu aceeasi oameni, cu aceeasi septuagenari fara viziune cu care ne-au obisnuit de ani de zile si care se cred nemuritori la conducerea orasului. E momentul ca social-democratii sa inceapa curatenia dupa Boldea si acolitii sai, iar acest lucru se poate intampla numai daca vin alaturi de echipa de tineri propusa de Pro Romania pentru consiliul local”, a declarat Dumitru. Florin Dumitru a fost la un pas sa nu poata candida la aceste alegeri dupa ce Boldea a contestat candidatura lui tocmai pentru ca a inceput sa reprezinte interes pentru o tabara din PSD care s-a saturat ca banii lugojenilor sa fie cheltuiti pe chefuri si lautari sau sa fie dati firmelor de partid.