GYM PELE

Actiuni electorale pentru pacalirea lugojenilor. Cum a “evoluat” in patru ani un copac plantat de pesedisti in parcul Garii

18 Februarie 2020
Lugoj Info.ro -Actiuni electorale pentru pacalirea lugojenilor

Social-democratii lugojeni s-au intrecut in 2016 intr-o serie de activitati prin care incercau sa demonstreze cat de mult le pasa de oras si de lugojeni.

service-lugoj

In afara de plasele cu alimente impartite prin unele cartiere, pesedistii s-au apucat de plantat copaci incercand sa induca lugojenilor ideea ca le pasa de mediu si de parcurile orasului. Desi in realitate starea parcurilor a fost si in 2016 sub orice critica, au fost si lugojeni incantati de gest, insa majoritatea dintre locuitorii orasului si-au dat seama ca este vorba doar de o actiune electorala facuta in bataie de joc. Initiativa de plantare a unor copaci in parcul Garii a fost contestata de la bun inceput de mai multi angajati de la Serviciul de Sere si Spatii Verzi care au sustinut la vremea respectiva ca plantarea s-a facut aiurea pe spatiul verde fara sa se tina cont de vreo regula. Faptul ca oamenii de la “Sere” au avut dreptate, se vede cu ochiul liber la aproape patru ani de la plantare, copacul in jurul caruia se invartea vicele Galescu, secondat de alte doua minti luminate ale PSD Lugoj, aratand precum orasul, dupa 12 de ani de administratie social-democrata. PSD se pregateste si in acest an electoral sa lanseze o serie de evenimente prin care isi doreste sa atraga voturile lugojenilor. In urma cu patru ani, social-democratii au inaugurat cu lautari si preot bazinul acoperit, insa baza de agrement nu a fost deschisa nici azi.