INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

PSD Lugoj se prabuseste in ochii lugojenilor. Val tot mai mare de neincredere in primar, viceprimar si consilierii social-democrati

20 Septembrie 2018
Lugoj Info.ro -PSD Lugoj se prabuseste in ochii lugojenilor foto : Lugoj Info.ro

Filiala PSD Lugoj urmeaza trendul partidului la nivel national si are probleme serioase de incredere in randul lugojenilor.

Daca la nivel national Guvernul si presedintele Liviu Dragnea au adus partidul la un scor de 25-30% din optiunile de vot, scor facut public chiar de unii membri ai PSD, la Lugoj situatia pare sa fi atins un maxim al neincrederii. Cu un primar care cu greu mai leaga doua cuvinte si care isi trece in cont doar realizari pe hartie, PSD Lugoj strange tot mai multe critici, iar modul in care arata orasul sub administratia Boldea ii face pe social democrati sa se gandeasca cu groaza la alegerile din 2020. Nici consilierii PSD nu sunt vazuti foarte bine, prestatia lor fiind una lamentabila. Desi au trecut doi ani de la alegeri, acestia nu au nicio initiativa fiind plasati mai tot timpul in umbra lui Boldea. Un sondaj online initiat de Lugoj Info.ro arata ca 95 % din cei aproape 900 de respondenti (nr.889 la momentul redactarii acestei stiri) nu sunt multumiti de activitatea lui Francisc Boldea si a consilierilor sai, sustinand faptul ca Lugojul sta pe loc si chiar este in regres datorita modului in care este administrat. Lugojenii au comentat intr-un mod dur activitatea social-democratilor care hotarasc tot ce misca in oras. “M-am intors acasa dupa ceva vreme, am stat 2 saptamani. Incredibil cat s-a schimbat oraselul meu drag, si nu in bine!! Administratie incompetenta, gunoaie peste tot, malul Timisului, ce ar putea fi amenajat superb, e lasat in paragina, ambrozie peste tot - desi exista de anul acesta o lege care te obliga sa o extermini, centrul e o umbra trista a locului frumos prin care mergeam catre scoala, strandul e ceva de nedescris, pe stadion creste iarba si pe teren si pe langa, pista de atletism nici vorba...TRIST !Nu stiu in ce se investesc banii, dar se vede de la o posta ca nu in dezvoltarea orasului! Rusine! Dar ce pretentie sa ai de la niste hoti incompetenti din PSD?!?”, a precizat intr-un comentariu, unul dintre cititori. In 2016, alegerile locale au fost castigate la Lugoj de catre PSD pe fondul absenteismului masiv. Boldea a fost ales primar cu doar 16,8% din numarul total al lugojenilor inscrisi pe listele de vot.