GYM PELE

Autoritatile se plang ca nu au cu ce sa intervina. Inlaturarea copacilor si a altor probleme de dupa vijelia de la Lugoj poate dura si o luna de zile

19 Septembrie 2017
lugoj info.ro -Autoritatile se plang ca nu au cu ce sa intervina

Interventiile pentru degajarea copacilor, precum si pentru inlaturarea altor probleme aparute pe domeniul public ar putea dura cel putin o luna.

service-lugoj

Mai multi angajati ai societatilor subordonate Primariei Lugoj sustin ca volumul de munca este foarte mare si se va face curatenie cu greu in toate cartierele. Cea mai mare problema o reprezinta lipsa utilajelor de interventie, administratia locala avand la dispozitie doar cateva camioane, si acelea aflate intr-o stare deplorabila. “Zeci de oameni suna si ne cer ajutor. Lumea trebuie sa inteleaga ca nu avem cu ce sa intervenim. Ne injura unii ca se intervine cu tractorasul mic, cu o drujba. Nu avem ce sa facem. Camioanele le folosim cum putem, asa putine, trebuie sa ne impartim cum putem”, a declarat un angajat de la Serviciul de Sere si Spatii Verzi. Primaria nu a anuntat ca ar avea un plan de interventie, astfel ca inlaturarea efectelor de dupa vijelie se face haotic. Din fericire, lugojenii nu au asteptat sa primeasca ajutor si si-au facut singuri curat in zona caselor. De asemenea, pompierii au intervenit si ei pentru a da o mana de ajutor acolo unde au fost probleme mai mari, fiind inlaturate acoperisuri si copaci.