INCHIRIERE HALE LUGOJ

Cum să recunoașteți dacă ați cumpărat o geacă autentică a acestui brand celebru

23 Noiembrie 2022
Lugoj Info.ro -Cum să recunoașteți dacă ați cumpărat o geacă autentică a acestui brand celebru

The North Face a devenit un brand din ce în ce mai popular în ultimii ani, în special pentru paltoanele și gecile lor lor puffer.

Cu iarna care se apropie cu pași repezi, geaca The North Face pare a fi elementul de bază perfect pentru a vă ține de cald; dar cum știți dacă ați cumpărat una autentică? Cu cât acest brand devine mai popular, cu atât mai multe produse false vor exista pe piață, ceea ce face mult mai greu de determinat dacă ceea ce ați cumpărat este legitim.

The North Face a fost numit după cea mai dificilă parte a muntelui. Brandul a echipat exploratori încă din 1966 și acum geaca The North Face este văzută în întreaga lume, de la stilul de stradă de zi cu zi până la podiumuri.

În 1977, The North Face a creat produsele Gore-Tex. Acestea au fost făcute pentru ca schiorii să rămână protejați în cele mai dure condiții și au fost primele echipamente uscate și respirabile, potrivite pentru toate condițiile.

Jacheta iconică Nuptse a fost lansată în 1992 și a fost instantaneu un succes. De atunci, aceasta a devenit cea mai populară și mai ușor de recunoscut haină North Face, punând cu adevărat marca pe piață pentru stilul casual de stradă și nu doar pentru ținutele de expediție.

De când The North Face a devenit din ce în ce mai popular, multe alte branduri uriașe au colaborat cu ei pentru a crea piese iconice supreme - și nu numai sub formă de geacă de iarnă pentru barbati sau femei.

Cea mai evidentă colaborare este cea cu Gucci. Deși a inclus în continuare în colaborare jacheta iconică Nuptse, Gucci a adăugat, de asemenea, schimbări mari la stilul original North Face. Colaborarea Gucci X The North Face include tricouri, pălării, salopete, eșarfe și, evident, paltoane și este cel mai ușor de recunoscut datorită hainei puffer cu imprimeu GG. Celebritățile au apreciat această colaborare și a fost văzută pe nume mari precum Billie Eilish, Chris Brown și A$AP Rocky.

Prima colaborare Supreme X The North Face a fost lansată în 2007 și a inclus jachetele The North Face Summit. Acestea au fost confecționate în culori vii și tonuri de pământ și aveau o căptușeală cu imprimeu leopard. În anul următor, colaborarea a lansat 3 pulovere Denali cu fermoar, cu o vibrație a anilor '90. De atunci, cei doi au colaborat în fiecare an pentru colecțiile de primăvară/vară și toamnă/iarnă. La fel ca toate celelalte colecții Supreme, acestea sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp atunci când sunt lansate, dar pot fi găsite în continuare pe site-uri de revânzare.

O altă colaborare The North Face a fost cea cu Commes Des Garçons. Această colecție a fost anunțată în 2020 și s-a adresat în principal Japoniei. Mica colaborare a constat într-un tricou, un hanorac și o cămașă cu glugă și o cămașă vestimentară, toate având logo-ul The North Face și logo-ul inimii Commes Des Garçons. Colecția nu mai este disponibilă pentru a fi cumpărată, dar articolele pot fi găsite pe site-uri de revânzare.

Mulți dintre noi nu sunt siguri de unde să înceapă atunci când caută indicii despre cum să deosebească un produs fals de unul real. Iată câteva semne de avertizare la care trebuie să fiți atenți când vă uitați la o geacă The North Face.

 

  • Eticheta de agățat - eticheta de agățat este eticheta detașabilă din spatele oricărui articol de îmbrăcăminte atunci când este cumpărat, care include de obicei detalii despre articol, precum și prețul. Adevărata etichetă de agățat este de culoare albastru închis și are o imagine foarte clară, de înaltă rezoluție. Cea falsă, însă, are o imagine cu rezoluție mai mică, iar culoarea este mult mai închisă, aproape neagră.
  • Fermoarul - Fermoarul de pe o geaca The North Face originală este mult mai gros în comparație cu replica sa. Textul imprimat pe metal este, de asemenea, mai îndrăzneț și mai lat decât cel fals. Pe puffer-ul original, forma reală a fermoarului este mult mai lată acolo unde se află gaura, în timp ce fermoarul fals rămâne destul de îngust.
  • Logo-ul de pe piept - Fără îndoială, cea mai importantă parte este logo-ul principal de pe partea din față a oricărui model de geacă The North Face. Pe haina falsă, partea de formă a logo-ului nu se aliniază drept și este unul dintre cele mai evidente semne ale unui puffer North Face fals. În ceea ce privește textul, fontul este mult mai subțire în comparație cu cel real și, din nou, nu este aliniat. Grosimea firului folosit pentru logo ne spune că paltoanele false folosesc un fir mult mai subțire și este de o calitate mult mai slabă.
  • Textul „700” - În mod similar cu logo-ul de pe piept, textul „700” de pe mânecă are un fir mai gros și litere mai îndrăznețe și mai clare, în comparație cu orice pufoaică North Face falsă.
  • Codul produsului - Codul produsului este scris pe o mică etichetă albă în partea de jos a hainei. Pe un puffer fals, fontul și dimensiunea textului sunt mult mai mici și mai subțiri. De asemenea, este mai mult un gri, decât un negru puternic.