GYM PELE

Sute de gospodarii afectate de inundatiile din estul judetului. Pompierii si voluntarii au lucrat toata noaptea

28 Septembrie 2022
Lugoj Info.ro-Sute de gospodarii afectate de inundatiile din estul judetului foto : ISU Timis

Pompieri, voluntari, dar si angajati ai primariilor din estul judetului au muncit toata noaptea, pentru a indeparta problemele cauzate de inundatii.

service-lugoj

Pompierii au trimis in zona zeci de autospeciale. ISU Timis a anuntat ca aproximativ 30 de gospodarii au fost afectate de ape, iar cateva sute au ramas fara curent. “In contextul fenomenelor hidrologice avertizate, 46 pompieri militari timiseni au fost solicitati si au intervenit cu 26 de mijloace tehnice (2 autocamioane cu containere de stingere, 2 autocamioane de transport materiale, 3 autospeciale de stingere, 1 autoutilitara, 1 autospeciala de serviciu, 1 autospeciala de prima interventie si comanda, 6 motopompe remorcabile, 4 motopompe transportabile, 4 electropompe, 1 Incarcator saci de nisip, 1 generator de curent) pentru:

▶️evacuarea apei din 4 curti si 1 casa in localitatea Gladna Romana;

▶️evacuarea apei din 22 curti si 3 case in comuna Fardea;

▶️evacuarea apei din subsolul Primariei Fardea;

▶️evacuarea apei din subsolul unei unitati de cazare din comuna Fardea.

Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale comunei Fardea si orasului Faget au actionat pentru degajarea canalelor si podetelor colmatate in urma viiturii.

Mai multe deranjamente electrice au avut loc in localitatile: Poieni, Farasesti, Romanesti, Crivina de Sus, Pietroasa, Curtea, Cosava si Homojdia.”, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis.