INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

28 de oferte. Interes urias pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru drumul Filiasi -Lugoj

19 Iulie 2022
Lugoj Info.ro -Interes urias pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru drumul Filiasi -Lugoj

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anuntat marti ca au fost depuse 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteza Filiasi – Lugoj.

Drumul, care va avea o lungime de aproximativ 230 de km, este împartit în 4 loturi, astfel încat pe masura ce sunt finalizate Studiile de Fezabilitate sa poata fi lansate cat mai eficient în licitatie contractele pentru proiectare si executie, a precizat Grindeanu.

- Lotul 1 (Filiasi-Drobeta Turnu Severin), are o lungime de aproximativ 70 de km si o valoare estimata a contractului pentru elaborarea SF de 28,19 milioane de lei fara TVA

- Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domasnea), are o lungime de aproximativ 65 de km si o valoare estimata a contractului pentru elaborarea SF de 47,79 milioane de lei fara TVA

- Lotul 3 (Domasnea-Caransebes), are o lungime de aproximativ 45 de km si o valoare estimata a contractului pentru elaborarea SF de 25,38 milioane de lei fara TVA.

- Lotul 4 (Caransebes-Lugoj), are o lungime de aproximativ 50 de km si o valoare estimata a contractului pentru elaborarea SF de 18,79 milioane de lei fara TVA.

Durata Contractelor pentru realizarea Studiilor de fezabilitate este cuprinsa între 18 si 26 de luni:

  1. Filiasi – Drobeta Turnu Severin:18 luni
  2. Drobeta Turnu Severin - Domasnea: 26 de luni
  3. Domasnea-Caransebes: 22 de luni
  4. Caransebes – Lugoj:18 luni