INCHIRIERE HALE LUGOJ

Buciu a lovit in cuibul de viespi. Unii politicieni si angajatii dati afara dupa reorganizare au depus plangeri la mai toate institutiile

30 Iunie 2022
Lugoj Info.ro - Unii politicieni si angajatii dati afara dupa reorganizare au depus plangeri la mai toate institutiile

Situatie revoltatoare la Primaria Lugoj dupa reorganizarea aprobata de consilierii locali.

In ultimele zile, cel putin zece plangeri au fost depuse pe numele primarului, astfel ca unele institutii au si demarat controale pentru a vedea daca reclamatiile sunt sau nu intemeiate. Unii politicieni au considerat ca e momentul sa loveasca in administratia locala si s-au inghesuit si ei alaturi de angajatii dati afara, sa reclame orice sperand ca primarul sa fie sanctionat si astfel sa se razbune. Lucrurile au derapat atat de mult incat unii functionari ramasi fara loc de munca si-au amenintat colegii pana si cu persoane care activeaza in justitie sau politie. La valul de reclamatii asumate se adauga si altele anonime. Trimisi acasa dupa ce ani de zile nu au facut altceva decat sa primeasca salariul, angajatii, care acum trebuie sa isi gaseasca un alt loc de munca, beneficiaza de ajutorul lui Calin Dobra si Alin Nica.

Primul, fost presedinte de Consiliu Judetean Timis si lider de partid judetean, se lauda cu relatii sus puse si spera sa castige cat mai mult capital electoral de pe urma acestei miscari a administratiei Buciu, in timp ce al doilea incearca din rasputeri sa il pedepseasca pe Buciu pentru ca nu a aratat supunere politica. In urma cu cateva zile, Nica a avut o iesire greu de explicat, implicandu-se practic politic in administrarea orasului Lugoj si uitand ca primarul ales cu o majoritate poate decide in orice moment sa ii inlature pe cei care fac ca lucrurile in Primaria Lugoj sau viata comunitatii sa nu functioneze. Un alt fapt care iese in evidenta in aceste zile este acela ca tot mai multi angajati se plang ca sunt sabotati de fostii colegi care mai au ceva timp la dispozitie pana sa paraseasca definitiv institutia.