GYM PELE

Sase proiectanti si constructori, interesati de bucata lipsa din autostrada Lugoj –Deva. Din ce tari sunt firmele

27 Iunie 2022
Lugoj Info.ro -Sase proiectanti si constructori, interesati de bucata lipsa din autostrada Lugoj –Deva foto: Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anuntat luni ca nu mai putin de sase firme s-au inscris la licitatie pentru bucata lipsa din autostrada Lugoj –Deva.

Lugoj Info Online Publicitate

Firmele sunt din Romania, Grecia si Turcia. “Au fost depuse 6 oferte pentru Proiectarea si Executia lucrarilor pentru Lotul 2 al Autostrazii Lugoj –Deva (sectiunile E si D), cu o lungime de 9,13 km! În cadrul acestui contract, castigatorul va construi inclusiv 2,13 km de tunel forat compus din doua galerii unidirectionale. Pentru proiectul, cu o valoare maxima estimată de 2,593 miliarde lei (fara TVA), au depus oferte proiectanti si constructori din Romania, Grecia si Turcia. Contractul- finantat prin PNRR- prevede termene de maximum 11 luni pentru proiectare si de 34 de luni pentru executie”, a anuntat Grindeanu. Constructia tronsonului lipsa din autostrada Lugoj – Deva reprezinta o problema mare pentru infrastructura din vestul tarii. Bucata lipsa creeaza probleme soferilor care vor sa ajunga din Banat in Ardeal.