Imprimă această pagină

Termenul de inscriere este 8 iulie. ISU Timis recruteaza candidati pentru Facultatea de Pompieri

23 Iunie 2022
Lugoj Info.ro - ISU Timis recruteaza candidati pentru Facultatea de Pompieri

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „BANAT” al judetului Timis recruteaza candidati pentru admiterea la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2022.

Pentru admiterea la Facultatea de Pompieri sunt scoase la concurs 38 de locuri, dintre care 1 loc pentru candidatii de etnie roma si 2 locuri sunt pentru candidatii proveniti din sistemul de protectie sociala, iar pentru admiterea la Facultatea de Drept sunt alocate 8 locuri.

Depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere se transmite pe mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 08.07.2022, inclusiv in zilele de sambata si duminica. In vederea constituirii dosarului de recrutare, candidatii depun documentele solicitate pana la data de 22.07.2022, ora 16 la structura de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „BANAT” al judetului Timis, strada Cluj, nr. 14 din Timisoara.

Criteriile specifice pentru recrutarea candidatilor la examenele de admitere în institutiile de învatamant sunt urmatoarele:

  • Sa aiba varsta de pana la 27 de ani, impliniti in anul participarii la concursul de admitere;
  • Sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media de cel putin 9,00, cu exceptia candidatilor care au absolvit institutiile de invatamant liceal in statele membre ale Uniunii Europene in care nu se evalueaza prin nota, punctaj, calificativ purtarea elevului;
  • Sa nu fi fost exmatriculati pentru abateri disciplinare dintr-o institutie de invatamant

 

Mai multe detalii pot fi gasite pe adresa web : https://www.isutimis.ro/images/cariera/2022/iunie/Anunt_Admitere_2022_-_Academia_de_Politie_-_Facultatea_de_Pompieri__-_site.pdf

Citeste si: