INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Trei forme noi de sprijin pentru crescatorii de animale. Cine beneficiaza de ajutoare

26 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro -Trei forme noi de sprijin pentru crescatorii de animale

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura anunta lansarea a trei forme noi de sprijin pentru fermieri.

Banii  sunt destinati pentru sustinerea activitatii fermierilor în anul 2022 în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19. Cele trei scheme de sprijin sunt urmatoarele:

  • Schema de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul bovin, în anul 2022, în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Perioada de depunere a cererilor de solicitare a ajutoarelor de stat mai sus mentionate este de 20 de zile, începand cu ziua urmatoare intrarii în vigoare a Ordonantei de Urgenta nr. 51/ 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectoarele bovine, suine si avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Pentru mai multe informatii privind beneficiarii, conditiile de eligibilitate si documentele ce însotesc cererea de solicitare a ajutorului de stat, consultati Ghidurile solicitantului publicate pe site-ul APIA, accesand urmatorul link: https://apia.org.ro/ajutor-de-stat-covid-19/