GYM PELE

Programul de lucru RETIM în județul Timiș pentru perioada de Paște

20 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro -Programul de lucru RETIM în județul Timiș pentru perioada de Paște foto: RETIM

Compania RETIM informează toți utilizatorii și colaboratorii săi cu privire la programul de lucru în perioada sărbătorilor Pascale în județul Timiș.

service-lugoj

COLECTAREA DE DEŞEURI

Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Timiș în care operează compania RETIM se va desfăşura conform PROGRAMELOR ZILNICE OBIŞNUITE. Nu există modificări faţă de orarele curente. Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor în zilele obișnuite ale săptămânii.

BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII – Timișoara și Lugoj

Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi:

  • DESCHISE până în data de 21 aprilie inclusiv– program obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00;
  • ÎNCHISE în perioada 22 aprilie – 25 aprilie inclusiv;
  • DESCHISE din data de 26 aprilie, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si pagina oficială de Facebook

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.