GYM PELE

Noul sef al Politiei Lugoj baga spaima in soferii drogati si bauti. Garbovan aplica la Lugoj aceleasi masuri cu care a facut curatenie pe soselele din zona Faget

03 Decembrie 2021
Lugoj Info.ro - Garbovan aplica la Lugoj aceleasi masuri cu care a facut curatenie pe soselele din zona Faget foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Schimbarea la varful politiei Lugoj produce efecte vizibile pe strazi.

service-lugoj

O spun mai multi soferi care incep deja sa se planga ca numarul fortelor de politie pe timpul noptii in anumite puncte din oras este inexplicabil de mare. Practic, politistii isi aleg in fiecare noapte un punct in oras iar toate masinile sunt oprite si soferii controlati. Echipajele de politie rutiera si ordine publica sunt dublate de jandarmi si uneori de cei de la investigatii criminale. Procedura aplicata la Lugoj doar in “zile de sarbatoare” pe vremea vechii conduceri pare sa devina o rutina odata cu numirea la carma politiei a lui Cristian Garbovan. Fost sef la Faget, Garbovan a facut practic curatenie in Faget si in comunele din zona fiind prinsi la volan zeci de soferi bauti sau aflati sub influenta drogurilor. Garbovan pare sa implementeze aceeasi masura si la Lugoj, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. In noaptea de joi spre vineri, echipajele de ordine publica si rutiera au prins pe strada Bocsei, in numai cateva zeci de minute, un sofer beat si unul drogat. Ultimul, de loc din Resita, a incercat sa ii impresioneze pe politisti cu relatiile sale, insa s-a linistit rapid dupa ce a vazut ca politistii nu sunt interesati de rudele sale. Cei doi sunt cercetati penal si vor fi pietoni pentru o perioada de cativa ani.