×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/distrugere0109
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/distrugere0109
INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

(FOTO) Greu de oprit. Grup de tineri surprinsi cand distrug semnalizarile de lucrari, pe o strada din Lugoj

01 Septembrie 2021
Lugoj Info.ro -Grup de tineri surprinsi cand distrug semnalizarile de lucrari, pe o strada din Lugoj

Trei tineri din Lugoj sunt cautati de autoritati pentru ca au distrus mai multe semnalizari de pe o strada din municipiul nostru.

Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zona poate fi vazut un grup de trei indivizi, dintre care doi iau pe sus semnalizarile si le trantesc de pamant. Cateva minute mai tarziu, indivizii revin si unul se mai  “distreaza” o data cu semnalizarea. Cei trei tineri sunt cautati acum sa dea explicatii pentru gestul lor si s-ar putea sa ajunga sa despagubeasca firma care detine semnalizarile. Imaginile video care sunt mult mai clare au ajuns la politie. Autoritatile sustin ca este o chestiune de timp pana cand cei doi teribilisti vor fi identificati si atrag atentia ca inlaturarea unor astfel de semnalizari poate duce la accidente grave. Din nefericire, actele de vandalism pe strazile din municipiu s-au intensificat in ultimele luni, o parte din aceste fapte avand loc de multe ori in zone circulate. Distrugerea mobilierului stradal este unul dintre “sporturile preferate”, sustin reprezentantii primariei, care recunosc ca astfel de comportamente trebuie sanctionate rapid. Din pacate, politistii locali sunt prea putini pentru a surprinde acest gen de distrugeri, insa sunt multe locuri supravegheate video, iar imaginile ajung la autoritati si asa se pot lua masuri.

{gallery}distrugere0109{/gallery}