GYM PELE

(VIDEO) Comunistii erau copii de gradinita pe langa astia. Nica: “Organizarea alegerilor in cele doua municipii poate fi consemnata ca fiind realizata. Nu spune in statut ca alegerile trebuie sa se si consume”

29 Iulie 2021
Lugoj Info.ro - Nica: “Organizarea alegerilor in cele doua municipii poate fi consemnata ca fiind realizata. Nu spune in statut ca alegerile trebuie sa se si consume” sursa foto : Facebook.com

O videoconferinta desfasurata joi intre liderii PNL Timis scoate la iveala strategia incredibila pe care liderul Alin Nica o adopta pentru a castiga sefia filialei.

service-lugoj

Intr-o inregistrare video intrata in posesia presei, Alin Nica sustine vizibil ingrijorat ca organizarea alegerilor poate fi consemnata ca fiind realizata atat la Timisoara, cat si la Lugoj. Ambele filiale nu au organizat alegerile, insa Alin Nica sustine, spre stupefactia tuturor, ca in statut nu scrie ca alegerile trebuie sa aiba loc. ”Procedura de organizare a alegerilor in cele doua municipii din judetul nostru poate fi consemnata ca fiind realizata, ca nu spune in statut ca trebuie sa se si consume respectivele alegeri, adica, sa fie ,alegerea biroului local sa fie realizata. Strict obligatia pe care o avem pentru a tine conferinta judeteana este sa organizam alegeri in cele doua municipii, adica sa dam sansa membrilor sa se exprime, sa voteze cum doresc ei. Ei pot alege sa nu existe nici un candidat, sa nu se prezinte la alegeri, si asta este, cum sa zic, optiunea lor, dar neorganizand alegeri atunci nu am respecta prevederea statutara si nu am putea organiza conferinta judeteana”, sustine Nica. Declaratia facuta de liderul PNL Timis i-a socat pe opozanti, care sustin ca aceasta este adevarata fata a lui Nica. Practic, presedintele interimar nu face altceva decat sa apeleze la toate mijloacele pentru a castiga alegerile. Va reamintim ca miercuri seara biroul politic al PNL Lugoj a fost demis dupa ce Buciu nu a acceptat ca Lugojul sa aiba un numar infim de reprezentanti la alegerile judetene. Daca existau voci care sustineau ca PNL Lugoj va avea pentru cateva zile o conducerea aleasa de forma, iata ca inregistrarea demonstreaza ca Nica planuieste ca la Lugoj nici macar sa nu aiba loc alegeri.