GYM PELE

Etapa a doua de vaccinare este programata sa inceapa vineri. Cele doua centre de la Lugoj vor fi gata abia saptamana viitoare

14 Ianuarie 2021
Lugoj Info.ro - Cele doua centre de la Lugoj vor fi gata abia saptamana viitoare

Centrele de vaccinare de la Lugoj nu vor fi pregatite sa intre in functiune la 15 ianuarie, asa cum au stabilit autoritatile.

service-lugoj

Primaria Lugoj nu a reusit sa finalizeze amenajarea, in timpul scurt de la inceputul anului, astfel ca cel mai probabil centrele vor fi gata abia saptamana viitoare. In urma cu cateva zile, administratia locala a anuntat ca a demarat procedurile de achizitie pentru echiparea acestor centre cu tot ce este necesar. Se pare ca intarzierile de amenajare a celor doua centre au la baza o slaba si proasta comunicare intre DSP - Prefectura Timis si Primaria Lugoj. Primarul Lugojului, Claudiu Buciu s-a plans in ultimele zile ca autoritatile au bajbait zile intregi pana cand sa spuna exact ce locatii se preteaza pentru astfel de centre si cu ce fel de mobilier trebuie echipate. Buciu a fost nevoit sa apeleze la specialistii de la spital pentru a afla exact de ce mobilier au nevoie medicii pentru ca vaccinarea sa se poata desfasura in cele mai bune conditii. Conform unui plan al autoritatilor judetene, Lugojul va avea doua centre de vaccinare, ambele urmand sa fie infiintate la Sala de Sport “Lavinia Milosovici”, la aceste centre fiind arondate si mai multe comune din zona orasului nostru.