GYM PELE

Dobra vrea doar laude. Afacerile familiei cu firmele Primariei Lugoj sunt in opinia lui, viata privata

10 August 2020
Lugoj Info.ro -Afacerile familiei cu firmele Primariei Lugoj sunt in opinia lui, viata privata foto : Facebook -Calin Dobra

Candidatul PSD la Consiliul Judetean Timis, lugojeanul Calin Dobra, se victimizeaza si le cere lugojenilor sa ii lase familia in pace.

service-lugoj

Totul a plecat de la o postare a presedintelui Claudiu Buciu care cerea ca legea sa fie aplicata unitar pentru toata lumea la Lugoj. PNL a solicitat montarea unui panou, insa primarul si subordonatii sai au sustinut ca sunt necesare o serie de autorizatii care in mod normal ar dura cateva saptamani. In timp ce liberalii s-au resemnat si au decis ca nu se incadreaza in timp cu obtinerea documentelor, bannere imense cu Dobra au aparut pe mai multe imobile din Lugoj, unele apartinand unor clanuri de romi. In  postarea amintita, Buciu sustine ca nu e prima oara cand lugojenii sunt tratati cu dispret de PSD si Boldea, liderul PNL amintind de afacerile familiei lui Calin Dobra prin care timp de aproape zece ani s-a bucurat mai mult gratis de Insula Cotu Mic, o proprietate a lugojenilor. Familia lui Calin Dobra a administrat timp de un deceniu insula in urma unei intelegeri cu conducerea PSD a Meridian 22, pentru suma de 100 de euro lunar, suma comparabila cu inchirierea unei garsoniere in oras. Contractul a picat in momentul in care valoarea lui a fost facuta publica. Dobra sustine ca afacerea familiei sale cu Meridian 22 este viata privata. Calin Dobra nu a facut publice documentele prin care si-a amplasat benerele in mai multe locatii din Lugoj.