GYM PELE

Chiriasul insulei ameninta cu ruperea contractului. Sustine ca apa i-a luat toate materialele de constructii pregatite pentru refacerea bazei si nu mai este dispus sa plateasca chiria

24 Iunie 2020
Lugoj Info.ro -Chiriasul insulei ameninta cu renuntarea la contract

Chiriasul unei parti din insula Cotu Mic solicita Meridian 22 sa fie scutit de la plata chiriei, stabilita in baza unui contract semnat anul trecut in vara.

service-lugoj

Lasand la o parte cadrul legal sau mai putin legal al acestui contract, chiriasul anunta Meridian 22 ca nu mai este dispus sa plateasca cei 250 de euro lunar si ameninta ca in cazul in care proprietarul nu este de acord, se vede nevoit sa renunte la contract. Administratorul firmei Resilvan Prodcom, Valeriu Ioan Ciorega sustine intr-o instiintare ca a avut pe insula materialele de constructii necesare acoperisului si gardului dar le-a pierdut integral in urma inundatiilor de saptamana trecuta. Ciorega sustine in adresa inaintata celor de la Meridian si faptul ca a fost afectat de criza de coronavirus. Prin contractul semnat anul trecut, chiriasul s-a angajat sa construiasca o rampa de acces (lift) care avea ca termen 20.05.2020, sa construiasca doua terenuri de minifotbal cu nocturna, termen 01.06.2020, sa construiasca doua terenuri de tenis cu piciorul, termen 01.06.2020, dar si sa defriseze terenul si sa reamenajeze cladirile si bazinele. Pana saptamana trecuta cand insula a fost inundata, chiriasul a reusit sa indeplineasca doar angajamentul cu privire la defrisarea terenului. Modul in care defrisarea terenului a fost facuta i-a socat pe lugojeni, in cateva luni fiind retezati zeci de copaci de pe bucata de teren din mijlocul Timisului.