INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

PSD in genunchi! Liviu Dragnea, “prietenul lugojenilor”, condamnat definitiv!

27 Mai 2019
Lugoj Info.ro -Liviu Dragnea “prietenul lugojenilor” condamnat defintiv ! foto : internationalradiodeutschland.wordpress.com

Social democratii primesc inca o lovitura la numai cateva ore de la confirmarea faptului ca au pierdut alegerile europarlamentare.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la inchisoare si va ajunge dupa gratii. Calin Dobra si Francisc Boldea l-au prezentat de multe ori pe Liviu Dragnea ca “prietenul lugojenilor”, iar cei doi au toate motivele sa fie necajiti. Desi condamnat definitiv in urma cu cativa ani, Dobra si Boldea nu s-au dezis de presedintele partidului. Timp de doi ani si jumatate, Dragnea a facut praf o gramada de legi in incercarea de a scapa de probleme penale. Datorita schimbarilor legislative, sute, daca nu mii de infractori, au ajuns pe strazi, o parte dintre ei si pe strazile din Lugoj. Daca intr-o societate civila normala infractorii sau persoanele cercetate penal nu au ce sa caute in spatiul public, Francisc Boldea defila cu infractorii la brat prin oras permitandu-si chiar sa ii puna pe acestia sa dea sfaturi lugojenilor. Odata ce Liviu Dragnea va ajunge la inchisoare este de asteptat ca lucrurile in justitie sa revina la normal iar cine fura banii contribuabilului trebuie sa ajunga sa plateasca cu inchisoarea. Dobra si Boldea anuntau la unison sustinerea lui Dragnea imediat ce Sorin Grindeanu a fost debarcat de la conducerea Guvernului Romaniei. Alaturi de cei doi, un alt individ controversat, nimeni altul decat Petrica Balint, isi anunta sustinerea fata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, prin intermediul mai multor ONG-uri pe care le controleaza. Desi putea cel putin sa se abtina, Dobra a tinut sa precizeze ca sustine asa-zisa reforma initiata de Liviu Dragnea. "În urma discutiilor avute de membrii forului de conducere al organizatiei, s-a decis ca PSD Timis sa sustina în continuare echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentala, cat si implementarea programului de guvernare votat de romani în 2016, precum si necesara reforma a justitiei.", declara Dobra in luna iunie a anului 2018.