×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/piatafolie
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/piatafolie
INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Lucrarea va fi gata in toamna. A inceput instalarea foliei minune care nu mai alunga taranii din piata, pe canicula

28 Iulie 2015
lugojinfo.ro- A inceput instalarea foliei minune care nu mai alunga taranii din piata pe canicula foto: lugojinfo.ro

Piata din Lugoj ar putea sa isi recastige comerciantii, dar si clientii pe care ii avea odata, dupa ce in aceste zile a inceput montarea foliei de protectie solara.

Chiriasii meselor din piata agroalimentara s-au vazut nevoiti, de la inceputul verii, sa isi vanda marfa doar cateva ore pe zi din cauza caldurii si au solicitat Primariei ca in schimbul chiriei, deloc mici, sa primeasca si conditii decente de comert. Administratorul pietei a decis achizitia unei folii care a venit abia acum si o firma a inceput deja montajul, pe acoperisul constructiei. "Folia este reflexiva, de culoare argintie si permite patrunderea luminii in procent de 63 %, in interior. Gradul de respingere al energiei solare este de 81%, iar pentru componenta ultravioleta este de 99%. Folia reflecta in procent de 65% energia solara totala”, a anuntat administratia locala. Lucrarea efectuata in aceste zile are o garantie de doi ani, muncitorii avand la dispozitie o luna de zile sa imbrace tot acoperisul.

{gallery}piatafolie{/gallery}