GYM PELE

Punctele de frontiera din vestul tarii vor functiona la capacitate maxima in zilele urmatoare

20 Decembrie 2017

Politistii de frontiera au anuntat ca vor fi luate in zilele urmatoare o serie de masuri pentru ca trecerea frontierei de stat sa se faca in cele mai bune conditii.

service-lugoj

Politistii si vamesii se asteapta ca punctele de iesire si intrare in tara sa fie foarte aglomerate in conditiile in care cetatenii romani aflati în strainatate revin in tara pentru a-si petrece Craciunul si Revelionul împreuna cu familia si rudele. “Pentru evitarea aglomerarilor, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara a dispus toate masurile aflate în competenta pentru reducerea timpilor de asteptare si asigurarea unui control eficient si operativ. În acest sens, va fi folosita la maxim capacitatea punctelor de trecere ale frontierei si în cele mai aglomerate se vor utiliza toate arterele de control disponibile, în limita configuratiei acestora", au declarat pentru Lugoj Info.ro reprezentantii Politiei de Frontiera.

Pentru evitarea aglomerarilor, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara,  recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita de sud-vest,  astfel încat sa se preîntampine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de calatori, într-un timp foarte scurt.

Pe frontiera romano-ungara:

pe raza jud. Timis:       P.T.F. Cenad – Kiszombor

Pe frontiera romano-sarba:

pe raza jud. Timis:         P.T.F. Jimbolia - Srpska Crnja;

                                      P.T.F. Stamora-Moravita  – Vatin;

                                      P.T.F. Valcani - Vrbica;

                                      P.T.F. Foeni - Jasa Tomic;

                                      P.T.F. Lunga - Nakovo;

 

pe raza jud. Caras-Severin:    P.T.F. Naidas - Kalugerovo;

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, a pus la dispozitia participantilor la traficul transfrontalier numarul de telefon 021.9590 unde pot semnala diferite aspecte despre modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, sesizarile fiind preluate de catre politistii de frontiera care vor actiona în consecinta, legal, de la caz la caz.