INCHIRIERE HALE LUGOJ

Salt in gol de la etajul 4. Un barbat a murit joi dimineata dupa ce s-a aruncat de la ultimul etaj al unui bloc de pe strada Nera

21 Septembrie 2017
lugoj info.ro -Un barbat a murit joi dimineata dupa ce s-a aruncat de la ultimul etaj al unui bloc din cartierul Micro 4 foto : lugojinfo.ro (ARHIVA)

Un barbat de aproximativ 55 de ani a murit joi dimineata la Lugoj dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc de locuinte.

Tragedia s-a petrecut in cartierul Micro IV din oras, iar vecinii omului sunt socati de decizia pe care a luat-o barbatul. Oamenii care l-au cunoscut sustin ca era bolnav si ii cam placea alcoolul, insa niciodata nu s-au gandit ca va recurge la un asemenea gest. Barbatul a murit pe loc. Politistii au demarat o ancheta pentru a afla exact ce s-a intamplat. Deocamdata nu se stie daca barbatul a lasat bilet de adio, dar apropiatii spun ca a amenintat de mai multe ori ca isi va pune capat zilelor si ca se va arunca intr-o zi de la etaj. Trupul neinsufletit a fost transportat la morga spitalului din Lugoj.